Ingrediënten

  • 10 blaadjes basilicum
  • 20-25 zeer rijpe trostomaatjes 
  • 1 theelepel verse tijm
  • 3-4 teentjes knoflook, in plakjes
  • Peper en zout
  • 2 eetlepels Vandemoortele olie Stoven & Bakken

Bereidingswijze

  1. Leg de trostomaatjes met steel in een ovenschaal. 
  2. Verdeel de basilicum, tijm, knoflook, zout en peper over de groentjes en overgiet met 2 el Vandemoortele olie Stoven & Bakken.
  3. Zet de schaal 15-20 minuten in de oven op 220 °C.
Proef échte groenten en vis

Stoven & Bakken

Stoven, bakken of grillen: deze olie kan je goed verhitten. Ze haalt de ware smaak van groenten en vis naar boven. Je kan alles goed toeschroeien zonder dat het aan de pan blijft kleven. Ze bevat High Oleïc zonnebloemolie, rijk aan onverzadigde vetzuren en spat minder dan andere plantaardige oliën. 

Voor een optimaal resultaat: goed schudden voor gebruik.

Allergenen: Soja
Lees meer Beschikbaar in:
500 ml