Ingrediënten

  • Krulsla
  • Garnalen
  • Komkommer
  • Kerstomaatjes
  • Fijngesnipperde pijpajuin
  • Gebakken pijnboompitten
  • Vandemoortele vinaigrette Thousand Islands

Bereidingswijze

  1. Garneer een bedje van krulsla met garnalen, komkommer, kerstomaatjes, fijngesnipperde pijpajuin en gebakken pijnboompitten.
  2. Dresseer vervolgens het geheel met Vandemoortele vinaigrette Thousand Islands. Zomer op je bord!

Thousand Islands

Met Thousand Islands waait er meteen een Zuiderse wind door de keuken. Deze vinaigrette met een licht gekruide, zoet-zure smaak past perfect bij een breed gamma aan salades. Thousand Islands lijkt gemaakt voor bereidingen op basis van Italiaanse kazen, aardappelen en olijven. In combinatie met zeevruchten, tonijn of asperges trakteert deze vinaigrette de smaakpapillen op het heerlijke gevoel van vakantie.

Allergenen: ei, soja, tarwe (gluten), mosterd
Lees meer Beschikbaar in:
450ml