Ingrediënten

  • 3 eetlepels Vandemoortele Zonnebloemolie
  • 200 g uitgelekte zongedroogde tomaten
  • 75 g groene olijven
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel citroensap

Bereidingswijze

  1. Doe alles in de blender of in de keukenmachine. 
  2. Pureer, maar maak het niet te glad. Zo behoudt de tapenade nog wat structuur. Is hij te droog? Voeg er dan nog een beetje Vandemoortele Zonnebloemolie aan toe.
Je ideale partner.

Zonnebloemolie

Vandemoortele Zonnebloemolie is een veelzijdige olie. Je kan deze gebruiken voor zowel koude als warme bereidingen. Ideaal voor vis- en groentegerechten, marinades, pasta’s en koude bereidingen zoals vinaigrettes. Deze olie is 100% plantaardig en brengt de smaak van je ingrediënten optimaal tot hun recht. Rijk aan Omega 6 en vitamine E.

Allergenen: Geen
Lees meer Beschikbaar in:
1L