Ingrediënten

  • 3 eetlepels Vandemoortele Zonnebloemolie
  • 200 g uitgelekte zongedroogde tomaten
  • 75 g groene olijven
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel citroensap

Bereidingswijze

  1. Doe alles in de blender of in de keukenmachine. 
  2. Pureer, maar maak het niet te glad. Zo behoudt de tapenade nog wat structuur. Is hij te droog? Voeg er dan nog een beetje Vandemoortele Zonnebloemolie aan toe.
Het beste van 3 oliën in één fles.

Culinaire Multi-cooking olie

Maak het jezelf gemakkelijk met Vandemoortele Culinaire Multi-cooking olie, een olie die geschikt is voor elke bereiding. Culinaire Multi-cooking olie  is een mengeling van drie plantaardige oliën. Met maïsolie voor een zachte smaak, koolzaadolie die Omega 3 bevat en zonnebloemolie die rijk is aan Omega 6. Past heerlijk goed bij zowel koude als warme bereidingen met groenten en vis, of als basis van een vinaigrette.

Allergenen: Geen
Lees meer Beschikbaar in:
1L