Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • grof zout
  • 125 g buffelmozzarella
  • Basilicum
  • peper uit de molen
  • Vandemoortele olie Stoven & Bakken

Bereidingswijze

  1. Snijd de aubergine in fijne plakjes en wrijf die in met zout om het vocht te onttrekken. Veeg na 10 min het zout weg met keukenpapier. 
  2. Wrijf de aubergines langs beide kanten in met Vandemoortele olie Stoven & Bakken en grill beide kanten in een grillpan.
  3. Leg op elk plakje een stukje buffelmozzarella en rol het op. Steek een prikkertje in het rolletje en versier met een basilicumblaadje. Kruid met wat peper. 
  4. Plaats 2 tot 3 min in een oven op 180°C.
Proef échte groenten en vis

Stoven & Bakken

Stoven, bakken of grillen: deze olie kan je goed verhitten. Ze haalt de ware smaak van groenten en vis naar boven. Je kan alles goed toeschroeien zonder dat het aan de pan blijft kleven. Ze bevat High Oleïc zonnebloemolie, rijk aan onverzadigde vetzuren en spat minder dan andere plantaardige oliën. 

Voor een optimaal resultaat: goed schudden voor gebruik.

Allergenen: Soja
Lees meer Beschikbaar in:
500 ml