Ingrediënten

  • Bladspinazie
  • Rode-uiringen
  • Pistachenootjes
  • Gebakken champignons
  • Rauwe venkel
  • Geroosterde pompoen
  • Griekse pasta
  • Vandemoortele vinaigrette Honing Mosterd

Bereidingswijze

Start met een heerlijke vinaigrette: Vandemoortele vinaigrette Honing Mosterd
Zware stukjes onderaan: Griekse pasta, pompoen
Kleur met smaakmakersvenkel, champignons, pistachenootjes, rode-uiringen
Maak het groen: spinazie

 

Keukentip: De zoete toets van Vandemoortele vinaigrette Honing Mosterd past perfect bij gerookte en gezouten charcuterie. Heerlijk bijvoorbeeld als vinaigrette tijdens de lunch op een broodje met filet d’Anvers of gerookte ham en knapperige groenten. 

Honing Mosterd

Een vinaigrette die zoet en pittig combineert. Staat garant voor een perfect huwelijk tussen salade en vlees zoals spek of filet d’Anvers.

Allergenen: Mosterd, sulfieten, tarwe
Lees meer Beschikbaar in:
450ml