Ingrediënten

  • 1 eetlepel Vandemoortele Arachideolie
  • 1 eetlepel honing
  • ½ theelepel donkere sojasaus
  • ¼ theelepel komijn
  • ¼ theelepel kurkuma
  • ½ theelepel gemalen koriander
  • ¼ teentje knoflook, fijngehakt of geplet
  • ¼ theelepel verse gember

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten en leg de stukken kip er in. 
  2. Laat minstens 3 uur (beter: een hele nacht) marineren. 

Deze marinade kan je enkele dagen bewaren in de koelkast.

Tip: je kan de kip ook vervangen door quorn.

Je ideale partner.

Zonnebloemolie

Vandemoortele Zonnebloemolie is een veelzijdige olie. Je kan deze gebruiken voor zowel koude als warme bereidingen. Ideaal voor vis- en groentegerechten, marinades, pasta’s en koude bereidingen zoals vinaigrettes. Deze olie is 100% plantaardig en brengt de smaak van je ingrediënten optimaal tot hun recht. Rijk aan Omega 6 en vitamine E.

Allergenen: Geen
Lees meer Beschikbaar in:
1L