Ingrediënten

  • 1 eetlepel Vandemoortele Arachideolie
  • 1 eetlepel honing
  • ½ theelepel donkere sojasaus
  • ¼ theelepel komijn
  • ¼ theelepel kurkuma
  • ½ theelepel gemalen koriander
  • ¼ teentje knoflook, fijngehakt of geplet
  • ¼ theelepel verse gember

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten en leg de stukken kip er in. 
  2. Laat minstens 3 uur (beter: een hele nacht) marineren. 

Deze marinade kan je enkele dagen bewaren in de koelkast.

Tip: je kan de kip ook vervangen door quorn.

Je beste grill-wokvriend.

Arachideolie

Wil je wokken of grillen? Dan is deze olie ideaal. Kan verhit worden tot 220°, waardoor je de ingrediënten een extra krokant laagje geeft. Deze olie is 100% plantaardig en heeft een subtiele notensmaak. Met Vandemoortele Arachideolie komt de smaak van je gerechten mooi tot zijn recht.

Allergenen: Arachide (aardnoten)
Lees meer Beschikbaar in:
1L