Ingrediënten

  • 200 g bloem
  • 70 g suiker
  • 1/2 l melk
  • 4 eieren
  • 4 el Vandemoortele olie Zoete Keuken

Bereidingswijze

  1. Meng de bloem, eieren, suiker, melk en de Vandemoortele olie Zoete Keuken. Roer goedom klonters in je deeg te voorkomen. 
  2. Doe wat Vandemoortele olie Zoete Keuken in de pan. Wacht tot de olie goed heet is en schep er een lepel deeg in. Begin onmiddellijk te draaien in de pan, zodanig dat het deeg mooi verdeeld wordt. 
  3. Gebruik een spatel om de pannenkoek voor de eerste keer om te draaien.
  4. Laat bakken aan de andere kant.
Je rechterhand voor zoetigheden

Zoete Keuken

Deze olie geeft extra luchtigheid aan al je koekjes, cakes, muffins, … Ze is een mengsel van 100% plantaardige oliën, waaronder High Oleïc zonnebloemolie. Dus rijk aan onverzadigde vetzuren. Doordat de olie vloeibaar is, is ze handig in gebruik. Bovendien is ze een bron van Vitamine E.

Allergenen: Geen
Lees meer Beschikbaar in:
500 ml