Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • Vandemoortele frituurolie Excellence
  • 1 knolselder
  • 100 g bloem
  • 100 g panko paneermeel
  • 4 eieren

Bereidingswijze

  1. Snijd de knolselder in repen van 6-7 cm lang en 1 cm doorsnede.
  2. Haal ze door de bloem, daarna door de losgeklopte eieren (zout en peper) en tenslotte door het panko paneermeel.
  3. Bak ze daarna op 175°C in de frietketel.
  4. Laat uitlekken op keukenpapier.

Tip: lekker als garnituur bij eendenborst.

Excellence

Excellence is de fijnste frituurolie voor het beste bakresultaat. Ze bestaat uit 100 % zonnebloemolie waaronder de speciale “high oleic” zonnebloemolie. Deze wordt gewonnen uit de zaden van een speciaal ras zonnebloemen en is van nature rijk aan onverzadigde vetzuren. Hierdoor is Excellence beter bestand tegen langdurige verhitting, is deze evenwichtig en gaat deze olie 40 % langer mee zodat ze pas ververst moet worden na 14 bakbeurten.

Allergenen: Geen
Lees meer Beschikbaar in:
2L