Ingrediënten

  • IJsbergsla
  • Lente-ui
  • Witloof
  • Erwtjes
  • Gehaktballetjes
  • Krielaardappelen
  • Vandemoortele vinaigrette Mosterd op grootmoeders wijze

Bereidingswijze

Start met een heerlijke vinaigrette: Vandemoortele vinaigrette Mosterd op grootmoeders wijze
Zware stukjes onderaan: krielaardappelen, gehaktballetjes
Kleur met smaakmakers: erwtjes, witloof, lente-ui
Maak het groen: ijsbergsla

 

Lekker voor leftovers: Vandemoortele vinaigrette Mosterd op grootmoeders wijze is een classic die pit geeft aan al je restjes. Nog mosseltjes over, besprenkel met mosterd vinaigrette en serveer als amuse …. En mhhh!

Mosterd op grootmoeders wijze

De recepten van grootmoeder blijven een topper. Deze vinaigrette past bij alle slaatjes, maar ook bij pasta en couscous. Tip: ook heerlijk bij een fris slaatje met mosselen.

Allergenen: melk, mosterd, selderij, bisulfieten
Lees meer Beschikbaar in:
450ml