Ingrediënten

  • Rib-eye steak
  • Zwarte peper van de molen & grof zeezout
  • Kruiden naar keuze
  • Zeste van citroen
  • Chilipeper
  • Vandemoortele olie Bakken & Braden

Bereidingswijze

  • Haal de zaadjes uit de chilipeper en hak fijn. Meng het met de zeste van citroen en Vandemoortele olie Bakken & Braden.
  • Kruid met zwarte peper, grof zeezout en andere kruiden naar keuze
  • Laat je steak een aantal uur marineren en bak in de pan.
Bak het perfecte stukje vlees.

Bakken & Braden

Deze olie kan je goed verhitten om het vlees mooi dicht te schroeien, zonder dat het blijft kleven aan de pan. Ze is een mengsel van 100% plantaardige oliën en bevat High Oleïc zonnebloemolie, rijk aan onverzadigde vetzuren. Bovendien spat deze olie minder dan andere 100 % plantaardige oliën.  Dankzij het natuurlijke boteraroma, komt de smaak van je vlees mooi tot zijn recht.

Voor een optimaal resultaat: goed schudden voor gebruik.

Allergenen: melk, soja
Lees meer Beschikbaar in:
500 ml