Ingrediënten

  • Bladspinazie
  • Parmaham
  • Mozzarella
  • Gemarineerde tomaatjes
  • Cavaillon
  • Munt
  • Spirelli
  • Vandemoortele vinaigrette Honing Mosterd

Bereidingswijze

Start met een heerlijke vinaigrette: Vandemoortele vinaigrette Honing Mosterd
Zware stukjes onderaanspirelli, cavaillon & munt, tomaat
Kleur met smaakmakers: parmaham, mozzarella
Maak het groen: bladspinazie

 

De zoete toets bij zout: Heb je enkele plakjes varkensgebraad over? Bestrooi ze met maïs, stukjes pompelmoes en lepel er wat Vandemoortele vinaigrette Honing Mosterd over. Lekker als tussendoortje of hapje. Deze vinaigrette geeft ook een lekkere zoetzure toets aan plakjes gerookte eendenborst bestrooid met granaatappelpitjes.

Honing Mosterd

Een vinaigrette die zoet en pittig combineert. Staat garant voor een perfect huwelijk tussen salade en vlees zoals spek of filet d’Anvers.

Allergenen: Mosterd, sulfieten, tarwe
Lees meer Beschikbaar in:
450ml