Ingrediënten

  • 600 g kalkoenfilet in stukjes 
  • 3 rode paprika’s in stukjes
  • 2 uien in stukjes

Marinade

  • 1 koffielepel tomatenpuree
  • 1 snuifje chilipoeder
  • 1 el kippenkruiden
  • 1 snuifje paprikapoeder
  • 1 el verse tijm
  • 1 el verse oregano
  • 1 teentje fijngesneden look
  • 1 dl Vandemoortele olie Bakken & Braden

Bereidingswijze

  1. Maak een marinade van alle ingrediënten en meng dit met de stukjes kalkoen en groenten.
  2. Laat minstens 1 uur marineren.
  3. Bak het geheel in een scheutje Vandemoortele olie Bakken & Braden.
Bak het perfecte stukje vlees.

Bakken & Braden

Deze olie kan je goed verhitten om het vlees mooi dicht te schroeien, zonder dat het blijft kleven aan de pan. Ze is een mengsel van 100% plantaardige oliën en bevat High Oleïc zonnebloemolie, rijk aan onverzadigde vetzuren. Bovendien spat deze olie minder dan andere 100 % plantaardige oliën.  Dankzij het natuurlijke boteraroma, komt de smaak van je vlees mooi tot zijn recht.

Voor een optimaal resultaat: goed schudden voor gebruik.

Allergenen: melk, soja
Lees meer Beschikbaar in:
500 ml