Ingrediënten

  • 6 eetlepels Vandemoortele Koolzaadolie
  • 25 gram peterselie
  • 25 gram basilicum
  • 15 gram munt
  • 1 teentje knoflook
  • 2 augurken
  • 1 theelepel kappertjes
  • 3 ansjovisfilets
  • 2 eetlepel witte wijnazijn
  • 1 lepel mosterdvinaigrette
  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Doe de knoflook en groene kruiden (zonder steeltjes) in de keukenmachine of blender en hak fijn. 
  2. Voeg de augurken, kappertjes en ansjovis toe en mix het geheel glad. 
  3. Doe er de mosterd bij, en een scheutje witte wijnazijn. 
  4. Giet er lepel per lepel de Vandemoortele Koolzaadolie bij, tot een gladde saus ontstaat. Kruid met peper en zout. 

Wil je een salsa met felgroene kleur? Voeg dan de groene kruiden als laatste toe.

Het beste van 3 oliën in één fles.

Culinaire Multi-cooking olie

Maak het jezelf gemakkelijk met Vandemoortele Culinaire Multi-cooking olie, een olie die geschikt is voor elke bereiding. Culinaire Multi-cooking olie  is een mengeling van drie plantaardige oliën. Met maïsolie voor een zachte smaak, koolzaadolie die Omega 3 bevat en zonnebloemolie die rijk is aan Omega 6. Past heerlijk goed bij zowel koude als warme bereidingen met groenten en vis, of als basis van een vinaigrette.

Allergenen: Geen
Lees meer Beschikbaar in:
1L