Ingrediënten

  • 6 eetlepels Vandemoortele Koolzaadolie
  • 25 gram peterselie
  • 25 gram basilicum
  • 15 gram munt
  • 1 teentje knoflook
  • 2 augurken
  • 1 theelepel kappertjes
  • 3 ansjovisfilets
  • 2 eetlepel witte wijnazijn
  • 1 lepel mosterdvinaigrette
  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Doe de knoflook en groene kruiden (zonder steeltjes) in de keukenmachine of blender en hak fijn. 
  2. Voeg de augurken, kappertjes en ansjovis toe en mix het geheel glad. 
  3. Doe er de mosterd bij, en een scheutje witte wijnazijn. 
  4. Giet er lepel per lepel de Vandemoortele Koolzaadolie bij, tot een gladde saus ontstaat. Kruid met peper en zout. 

Wil je een salsa met felgroene kleur? Voeg dan de groene kruiden als laatste toe.

Je ideale partner.

Zonnebloemolie

Vandemoortele Zonnebloemolie is een veelzijdige olie. Je kan deze gebruiken voor zowel koude als warme bereidingen. Ideaal voor vis- en groentegerechten, marinades, pasta’s en koude bereidingen zoals vinaigrettes. Deze olie is 100% plantaardig en brengt de smaak van je ingrediënten optimaal tot hun recht. Rijk aan Omega 6 en vitamine E.

Allergenen: Geen
Lees meer Beschikbaar in:
1L