Ingrediënten

  • 2 eetlepels Vandemoortele Yogorette Fijne Kruiden
  • 1 eetlepel Vandemoortele Koolzaadolie
  • 3 rijpe avocado’s, geschild, zonder pit en gepureerd
  • 1 limoen, uitgeperst
  • 1 kleine ui (80 g), gesnipperd
  • 3 eetlepels verse koriander, fijngesneden
  • 2 tomaten, in kleine blokjes
  • 1 theelepel fijngesneden knoflook
  • 1 snufje cayennepeper
  • Zout

Bereidingswijze

  1. Pureer de avocado’s in de blender of keukenmachine, samen met het limoensap en zout. 
  2. Meng de ui, koriander, tomaat en knoflook eronder en als laatste ook de cayennepeper. 
  3. Werk af met twee eetlepels Vandemoortele Yogorette Fijne Kruiden en een eetlepel Vandemoortele Koolzaadolie. Zo wordt de guacamole wat romiger en smeuïger. 
  4. Zet 1 uur in de koelkast zodat alle smaken goed kunnen intrekken. 

Tip: voor een pikantere versie kan je er een rood (chili)pepertje aan toevoegen.

Het beste van 3 oliën in één fles.

Culinaire Multi-cooking olie

Maak het jezelf gemakkelijk met Vandemoortele Culinaire Multi-cooking olie, een olie die geschikt is voor elke bereiding. Culinaire Multi-cooking olie  is een mengeling van drie plantaardige oliën. Met maïsolie voor een zachte smaak, koolzaadolie die Omega 3 bevat en zonnebloemolie die rijk is aan Omega 6. Past heerlijk goed bij zowel koude als warme bereidingen met groenten en vis, of als basis van een vinaigrette.

Allergenen: Geen
Lees meer Beschikbaar in:
1L