Ingrediënten

  • 95 g hazelnoten
  • 6 el honing
  • 6 el Vandemoortele olie Zoete Keuken
  • 300 g havermout
  • 55 g geraspte kokos
  • 100 g pompoenpitten
  • 150 g gedroogde veenbessen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak ondertussen de hazelnoten grof en meng deze met de honing, Vandemoortele olie Zoete Keuken, havermout en kokos in een kom.
  2. Strooi het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 30 min. krokant. Schep elke 10 min. om. Neem de granola uit de oven en laat een uur lang afkoelen op een rooster. Meng de afgekoelde granola met de pompoenpitten en veenbessen.
  3. Bewaar in een afgesloten pot. Je kan de granola maximaal 2 weken bewaren.
Je rechterhand voor zoetigheden

Zoete Keuken

Deze olie geeft extra luchtigheid aan al je koekjes, cakes, muffins, … Ze is een mengsel van 100% plantaardige oliën, waaronder High Oleïc zonnebloemolie. Dus rijk aan onverzadigde vetzuren. Doordat de olie vloeibaar is, is ze handig in gebruik. Bovendien is ze een bron van Vitamine E.

Allergenen: Geen
Lees meer Beschikbaar in:
500 ml