Ingrediënten

  • 2 eetlepels Vandemoortele Koolzaadolie
  • 200 g zwarte en groene olijven
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 sinaasappel, in stukjes (schoongeboend maar niet geschild)
  • 2 takjes verse rozemarijn
  • 1 verse groene Spaanse peper, zonder de zaden en in dunne ringetjes gesneden

Bereidingswijze

  1. Doe de olijven in een grote kom en voeg Vandemoortele Koolzaadolie toe, alsook het citroensap, de blokjes sinaasappel, rozemarijn en Spaanse peper. 
  2. Meng goed, dek af en zet weg op een koele plaats. 
  3. Roer het mengsel terug om na 12 uur en laat het dan nog eens 12 uur verder marineren. 
  4. Om de smaak van de sinaasappel nog meer te accentueren, hoef je enkel 1-2 stukken steranijs toe te voegen.
Het beste van 3 oliën in één fles.

Culinaire Multi-cooking olie

Maak het jezelf gemakkelijk met Vandemoortele Culinaire Multi-cooking olie, een olie die geschikt is voor elke bereiding. Culinaire Multi-cooking olie  is een mengeling van drie plantaardige oliën. Met maïsolie voor een zachte smaak, koolzaadolie die Omega 3 bevat en zonnebloemolie die rijk is aan Omega 6. Past heerlijk goed bij zowel koude als warme bereidingen met groenten en vis, of als basis van een vinaigrette.

Allergenen: Geen
Lees meer Beschikbaar in:
1L