Ingrediënten

  • 3 eetlepels Vandemoortele Zonnebloemolie
  • 250 g mozzarellabolletjes
  • 1 theelepel verse tijm, fijngehakt
  • 1 theelepel verse oregano, fijngehakt
  • ¼ theelepel rode chilivlokken
  • Rasp van 1 kleine citroen
  • ½ theelepel zout

Bereidingswijze

  1. Laat de mozarellabolletjes goed uitlekken. 
  2. Meng alle ingrediënten in een kom. Zet een nacht in de koelkast. 
  3. Roer af en toe om, zodat alle mozzarellabolletjes onder de olie blijven. 
  4. Haal 30 minuten voor serveren uit de koelkast. 
  5. Voeg er eventueel nog verse, ongesneden kerstomaten aan toe.
Je ideale partner.

Zonnebloemolie

Vandemoortele Zonnebloemolie is een veelzijdige olie. Je kan deze gebruiken voor zowel koude als warme bereidingen. Ideaal voor vis- en groentegerechten, marinades, pasta’s en koude bereidingen zoals vinaigrettes. Deze olie is 100% plantaardig en brengt de smaak van je ingrediënten optimaal tot hun recht. Rijk aan Omega 6 en vitamine E.

Allergenen: Geen
Lees meer Beschikbaar in:
1L