Ingrediënten

  • Verse kabeljauwfilet, dun gesneden
  • Sneden Gandaham
  • Verse basilicumblaadjes
  • Vandemoortele olie Stoven & Bakken
  • Peper en zout
  • Citroensap

Bereidingswijze

  1. Bestrijk de kabeljauwplakjes met Vandemoortele olie Stoven & Bakken en kruid met peper en zout. Besprenkel met wat citroensap en verse basilicumblaadjes.
  2. Maak hiervan pakjes met de Gandaham.
  3. Grill de pakjes in een pan of op de BBQ.
Proef échte groenten en vis

Stoven & Bakken

Stoven, bakken of grillen: deze olie kan je goed verhitten. Ze haalt de ware smaak van groenten en vis naar boven. Je kan alles goed toeschroeien zonder dat het aan de pan blijft kleven. Ze bevat High Oleïc zonnebloemolie, rijk aan onverzadigde vetzuren en spat minder dan andere plantaardige oliën. 

Voor een optimaal resultaat: goed schudden voor gebruik.

Allergenen: Soja
Lees meer Beschikbaar in:
500 ml