Ingrediënten

  • 1 gesnipperde ui
  • sap van een halve citroen 
  • 1 teentje knoflook fijngesneden 
  • 1 dl witte wijn 
  • 2 dl visbouillon 
  • 2 Schotse zalmfilets
  • 2 el fijngehakte peterselie 
  • 1 el kappertjes
  • Vandemoortele olie Stoven & Bakken

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en stoof die glazig in wat Vandemoortele olie Stoven & Bakken.
  2. Voeg citroensap, look, witte wijn en bouillon toe. Laat het geheel inkoken.
  3. Dep ondertussen de zalm droog en bestrijk die langs beide kanten met wat Vandemoortele olie Stoven & Bakken. Verhit de grillpan en rooster de zalmfilets.
  4. Werk af met kappertjes en de fijngehakte peterselie.
Proef échte groenten en vis

Stoven & Bakken

Stoven, bakken of grillen: deze olie kan je goed verhitten. Ze haalt de ware smaak van groenten en vis naar boven. Je kan alles goed toeschroeien zonder dat het aan de pan blijft kleven. Ze bevat High Oleïc zonnebloemolie, rijk aan onverzadigde vetzuren en spat minder dan andere plantaardige oliën. 

Voor een optimaal resultaat: goed schudden voor gebruik.

Allergenen: Soja
Lees meer Beschikbaar in:
500 ml