Ingrediënten

Voor 4 personen – 50 minuten

  • 4 zoete aardappels, gewassen
  • 4 sneetjes bacon
  • 2 rode uien
  • Vandemoortele olie Stoven & Bakken
  • 500 g gemengd gehakt
  • Vandemoortele olie Bakken & Braden
  • 2 el ketchup
  • 3 el mosterd
  • 1 el Worcestershire saus
  • peper
  • zout
  • 4 pistolets
  • 4 plakjes cheddarkaas
  • 4 el Vandemoortele honing mosterd vinaigrette
  • 4 el zelfgemaakte mayonaise
  • ½ el gerookte paprikapoeder

Bereidingswijze

Snij de ongeschilde aardappels in frieten, schik in een grote ovenschaal en bedruppel met Vandemoortele olie Stoven & Bakken. Zet 45 minuten in de oven (180°C).

Snij 1 rode ui fijn en bak glazig in Vandemoortele olie Bakken & Braden. Bak nadien de sneetjes bacon. Meng het gehakt met de ui, ketchup, 2 eetlepels van de mosterd, Worcesterhire saus, peper en zout.

Kneed er vier burgers van. Bak de burgers in Vandemoortele olie Bakken & Braden.

Meng de mayonaise met gerookte paprikapoeder.

Beleg de pistolets met groenten, rode-uiringen, burgers, kaas en bacon en werk af met Vandemoortele honing mosterd vinaigrette. Serveer met de zoete aardappelfrieten en gerookte paprikamayonaise.

Bak het perfecte stukje vlees.

Bakken & Braden

Deze olie kan je goed verhitten om het vlees mooi dicht te schroeien, zonder dat het blijft kleven aan de pan. Ze is een mengsel van 100% plantaardige oliën en bevat High Oleïc zonnebloemolie, rijk aan onverzadigde vetzuren. Bovendien spat deze olie minder dan andere 100 % plantaardige oliën.  Dankzij het natuurlijke boteraroma, komt de smaak van je vlees mooi tot zijn recht.

Voor een optimaal resultaat: goed schudden voor gebruik.

Allergenen: melk, soja
Lees meer Beschikbaar in:
500 ml