Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • Vandemoortele frituurolie Minder Geuren
  • 12 langoustines
  • 100 g bloem
  • 4 eieren
  • 100 g paneermeel
  • 1 bosje platte peterselie
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 2 takjes tijm
  • Zout en peper

Bereidingswijze

  1. Pel de langoustines en haal ze eerst door de bloem, daarna door de losgeklopte eieren met zout en peper. En tenslotte door een mengsel van paneermeel met de gehakte tijm, oregano en peterselie.
  2. Frituur de langoustines op 175°C 

Tip: Serveer met kruidenmayonaise als dipsaus bij de gefrituurde langoustines.

Excellence

Excellence is de fijnste frituurolie voor het beste bakresultaat. Ze bestaat uit 100 % zonnebloemolie waaronder de speciale “high oleic” zonnebloemolie. Deze wordt gewonnen uit de zaden van een speciaal ras zonnebloemen en is van nature rijk aan onverzadigde vetzuren. Hierdoor is Excellence beter bestand tegen langdurige verhitting, is deze evenwichtig en gaat deze olie 40 % langer mee zodat ze pas ververst moet worden na 14 bakbeurten.

Allergenen: Geen
Lees meer Beschikbaar in:
2L