Ingrediënten

  • Seizoensgroenten 
  • Vandemoortele olie Stoven & Bakken 
  • Tijm
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze

  1. Kook de groentjes gaar in licht gezouten water.
  2. Spoel ze af onder stromend koud water.
  3. Doe de voorgekookte groenten in een ovenschaal.
  4. Kruid met peper, zout en tijm.
  5. Besprenkel met Vandemoortele olie Stoven & Bakken.
  6. Laat verder garen in de oven op 175°C.
Proef échte groenten en vis

Stoven & Bakken

Stoven, bakken of grillen: deze olie kan je goed verhitten. Ze haalt de ware smaak van groenten en vis naar boven. Je kan alles goed toeschroeien zonder dat het aan de pan blijft kleven. Ze bevat High Oleïc zonnebloemolie, rijk aan onverzadigde vetzuren en spat minder dan andere plantaardige oliën. 

Voor een optimaal resultaat: goed schudden voor gebruik.

Allergenen: Soja
Lees meer Beschikbaar in:
500 ml