Ingrediënten

  • 4 stukjes zalm
  • 4 spiesjes    
  • 1 aubergine
  • 2 lente-uitjes    
  • Dille 
  • 1 snede wit brood, zonder korst
  • Peper en zout
  • 3 eetlepels Vandemoortele olie Stoven & Bakken 

Bereidingswijze

  1. Snij de aubergine in schijven en bak langs beide kanten in wat Vandemoortele olie Stoven & Bakken.
  2. Snij de zalm in stukjes en maak er spiesjes van.Bak langs beide kanten in Vandemoortele olie Stoven & Bakken.
  3. Snij het wit brood in kleine blokjes en bak dit krokant aan in Vandemoortele olie Stoven & Bakken.
  4. Schik de gebakken aubergine op een bord en leg er de gebakken zalm op. 
  5. Snij de lente-uitjes en dresseer ze samen met de gebakken broodkorstjes op het bord. Versier met dille.
  6. Kruid met peper en zout.
Proef échte groenten en vis

Stoven & Bakken

Stoven, bakken of grillen: deze olie kan je goed verhitten. Ze haalt de ware smaak van groenten en vis naar boven. Je kan alles goed toeschroeien zonder dat het aan de pan blijft kleven. Ze bevat High Oleïc zonnebloemolie, rijk aan onverzadigde vetzuren en spat minder dan andere plantaardige oliën. 

Voor een optimaal resultaat: goed schudden voor gebruik.

Allergenen: Soja
Lees meer Beschikbaar in:
500 ml