Ingrediënten

  • Gebakken uitjes
  • Rucola
  • Gerookte makreel
  • Rode ui
  • Sojabonen
  • Noedels of spelt
  • Vandemoortele® vinaigrette Bieslook + verse bieslook

Bereidingswijze

Makreel is weer helemaal hip, dus dat wordt scoren bij je vrienden. In combinatie met noedels, pittige rucola en de frisse Vandemoortele® Vinaigrette Bieslook heb je een smaakbom in a jar!

Zo vul je je jar:
Start met een heerlijke vinaigrette: 
Vandemoortele® vinaigrette Bieslook + verse bieslook
Zware stukjes onderaan: noedels of spelt
Kleur met smaakmakers: gerookte makreel, rode ui, sojabonen
Werk het af: gebakken uitjes, rucola

Keukentip: gebruik je Vandemoortele® vinaigrette Bieslook ‘ns als een sausje om je tortilla te beleggen, met plakjes gemarineerde zalm, wat komkommerstaafjes en een blaadje ijsbergsla. Lekker als lichte lunch, en zalig als aperohapje.

Bieslook

Een allround vinaigrette die smaak brengt aan alle klassiekers. Ideaal bij salades met tomaten, komkommer of met vis. Ook lekker bij koude visgerechten zoals carpaccio of tartaar van zalm, heilbot, makreel, ...

Allergenen: Mosterd, ei
Lees meer Beschikbaar in:
450ml