Ingrediënten

Voor 4 personen – 30 minuten

  • 4 kleine courgettes
  • Vandemoortele olie Stoven & Bakken
  • het sap en de schil van 2 citroenen
  • peper
  • zout
  • een plukje waterkers
  • een plukje dille
  • wat muntblaadjes
  • 4 kabeljauwhaasjes
  • chilipoeder

Bereidingswijze

Snij de courgettes in sliertjes met een dunschiller, mandoline of speciale spaghetti-slijper. Verhit een scheutje Vandemoortele olie Stoven en Bakken en roerbak de courgettes kort.

Giet er het citroensap bij, samen met de geraspte schil en alle fijngesneden kruiden. Breng goed op smaak met peper en zout.

Bak de kabeljauwhaasjes in Vandemoortele olie Stoven en Bakken en breng ze op smaak met zout en chilipoeder. Serveer bij de courgettini.

Proef échte groenten en vis

Stoven & Bakken

Stoven, bakken of grillen: deze olie kan je goed verhitten. Ze haalt de ware smaak van groenten en vis naar boven. Je kan alles goed toeschroeien zonder dat het aan de pan blijft kleven. Ze bevat High Oleïc zonnebloemolie, rijk aan onverzadigde vetzuren en spat minder dan andere plantaardige oliën. 

Voor een optimaal resultaat: goed schudden voor gebruik.

Allergenen: Soja
Lees meer Beschikbaar in:
500 ml