Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • Vandemoortele frituurolie Excellence
  • ½ ananas
  • 210 g tempurabloem (of vloeiende bloem)
  • 150 ml spuitwater
  • 1 tl suiker
  • 2 el poedersuiker
  • 1 l mango-ijs
  • 5 cl frambozencoulis

Bereidingswijze

  1. Meng het tempurabloem met het spuitwater en de suiker en klop krachtig. Zet apart in de koelkast.
  2. Schil de ananas en verwijder de ogen. Snijd in verticale schijven en verwijder de kern.
  3. Snijd de verticale plakken in stukjes.
  4. Dompel de stukjes ananas in het tempurabeslag en doe ze meteen in de verwarmde frituurolie op 175°C.
  5. Laat uitlekken en houd warm.

Tip: Om te serveren: begin met een streepje frambozencoulis (schilder dit met een borstel), voeg dan een bolletje mango-ijs toe en werk af met de beignet. Schud een beetje poedersuiker over de beignet.

Minder Geuren

Frituurolie Minder Geuren is een huiseigen, unieke compositie, samengesteld uit zonnebloemolie, palmolie en koolzaadolie. Minder Geuren bevat een plantaardig natuurlijk aroma waardoor het grootste deel van de bakgeuren beter wordt geabsorbeerd. Voor een optimaal gebruik dient de frituurolie ververst te worden na 10 bakbeurten.

Allergenen: Geen
Lees meer Beschikbaar in:
2L