Ingrediënten

  • 1 kg aardappelen (krielaardappelen, rode aardappelen, …)
  • Een handvol takjes rozemarijn
  • 2 teentjes geperste look
  • Peper en zout
  • 4 el Vandemoortele olie Stoven & Bakken

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 220°C.
  2. Spoel de aardappelen en snijd ze in partjes. Schillen hoeft niet.
  3. Vul de ovenschaal met aardappelpartjes, rozemarijn, geperste look, peper en zout en overgiet met Vandemoortele olie Stoven & Bakken.
  4. Schep alles goed door elkaar en bak 40 min.
Proef échte groenten en vis

Stoven & Bakken

Stoven, bakken of grillen: deze olie kan je goed verhitten. Ze haalt de ware smaak van groenten en vis naar boven. Je kan alles goed toeschroeien zonder dat het aan de pan blijft kleven. Ze bevat High Oleïc zonnebloemolie, rijk aan onverzadigde vetzuren en spat minder dan andere plantaardige oliën. 

Voor een optimaal resultaat: goed schudden voor gebruik.

Allergenen: Soja
Lees meer Beschikbaar in:
500 ml