Ingrediënten

  • Kookvaste aardappelen (Nicola, Charlotte, Rosa, kriel, …)
  • 4 el Vandemoortele olie Stoven & Bakken
  • Laurier
  • Grof zeezout
  • Groene kruiden zoals salie, rozemarijn, ...

Bereidingswijze

  1. Was de aardappelen en snij een klein stukje af zodat ze makkelijk blijven liggen. Snij ze in en steek in elke inkeping een laurierblaadje. 
  2. Schik de aardappelen in een vuurvaste schotel, besprenkel rijkelijk met Vandemoortele olie Stoven & Bakken en werk af met grof zeezout.
  3. Bak de aardappelen 50 minuten in een voorverwarmde oven van ± 180° C.
Proef échte groenten en vis

Stoven & Bakken

Stoven, bakken of grillen: deze olie kan je goed verhitten. Ze haalt de ware smaak van groenten en vis naar boven. Je kan alles goed toeschroeien zonder dat het aan de pan blijft kleven. Ze bevat High Oleïc zonnebloemolie, rijk aan onverzadigde vetzuren en spat minder dan andere plantaardige oliën. 

Voor een optimaal resultaat: goed schudden voor gebruik.

Allergenen: Soja
Lees meer Beschikbaar in:
500 ml